RenM auto's

Uw autoverzekering goed geregeld!

Het verschilt per situatie welke verzekering het beste bij een klant past. Voor u is dat een doolhof om uit te zoeken. Voor ons is dat eenvoudig, wij zijn er dagelijks mee bezig.

Onze premies behoren niet alleen tot de scherpste van Nederland, ook krijgt u van ons een gedegen advies. Zo bent u niet alleen verzekerd van een scherpe premie, maar sluit ook de verzekering af die het beste bij u past.

Soorten dekkingen

Als u een auto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA autoverzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen. De keuze voor de dekking hangt mede af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Er zijn drie verschillende mogelijkheden

De WA-verzekering vergoedt de schade die met uw auto wordt toegebracht aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.

WA+beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand, en storm. Schade aan uw eigen auto (schuldschade) die u zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed. Beperkt cascoschades, zoals ruitschades of inbraakschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.

WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed. 

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, u kunt zelf bepalen welke u nodig vindt.

Ongevallen inzittendenverzekering. Keert een vast bedrag uit bij blijvend letsel als gevolg van een ongeval aan bestuurder en/of passagiers.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering. Ben u alleen WA of WA plus verzekerd en een tegenpartij veroorzaakt schade, dan moet u zelf de schade gaan verhalen. Met een verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van een schade.

 

Stuur ons een email of bel ons op: 033-2587949

Werkplaats

Wij onderhouden en repareren alle merken auto's

 

Bedrijfs gegevens

  • Hoefseweg 9b Amersfoort
  • 033-2587949